Vi erbjuder bytesflak-tjänster i Österbottens område. Du kan välja mellan ett lågt bytesflak för gårdsstädning och mindre projekt eller ett rymligare bytesflak som fylls ovanifrån med öppningsbara bakdörrar för större rivnings- och byggarbetsplatser.

Bytesflak, skräpflak, avfallsflak – många namn, många användningsområden! Från Cay Fors Åkeri får du bytesflak för alla behov, som t.ex. för transport av avfall och skrot vid hustömning eller transport av markmaterial vid gårdstalko. Snabb leverans och ett mångsidigt urval av bytesflak i olika storlekar för varje situation. Bytesflaken är rena, har en volym på 12–40 m³ och passar väl för olika ändamål och behov.

Letar du efter en pålitlig och erfaren partner för rivning av byggnader? Vi har bred erfarenhet av att riva olika byggnader och konstruktioner och hanterar rivningsarbeten i alla storlekar professionellt. Miljövänlighet är mycket viktigt för oss, och vi tar hand om återvinning av rivningsavfallet enligt alla regelverk, med målet att minimera miljöpåverkan i all vår verksamhet.

Kvalitetsservice från planering till genomförande

Vi hanterar olika typer av rivningsarbeten, såsom industriell rivning eller rivning av byggnader, effektivt och professionellt. Med vår moderna utrustning och kompetenta personal kan vi hantera såväl stora totalrivningsprojekt som mindre rivningsarbeten. Rivningsmetoden väljs alltid utifrån den struktur som ska rivas, materialet och objektets storlek.

Noggrann planering och förståelse för kundens behov är centralt för oss. Vi är redo att ta oss an olika utmaningar inom rivningsarbeten och erbjuder alltid kostnadseffektiva och skräddarsydda lösningar. Genom att välja oss som din partner kan du lita på vår kompetens och vårt engagemang för kvalitetstjänster.

7 BILAR

300 FLAK

VASA, KARLEBY, KAUHAVA

Vi erbjuder heltäckande, skräddarsydda avfallshanteringstjänster för hushåll, företag och olika evenemang. Vi garanterar en effektiv och miljövänlig service, från försäljning av avfallskärl till avfallstransporter och insamling av avfall.

  • Avfallskärltjänster: Nya och begagnade avfallskärl i olika storlekar.
  • Tömnings- och transporttjänster: Omfattande lösningar som utförs med vår egen utrustning eller i samarbete med Lassila & Tikanoja

Vår verksamhet fokuserar på att erbjuda de bästa lösningarna inom avfall och miljö, genom att återanvända avfall som råmaterial eller som industriellt bränsle. Vår moderna utrustning garanterar en funktionell och kostnadseffektiv service, där insamlingsutrustningen skräddarsys efter kundens behov. Vi erbjuder också andra högkvalitativa transporttjänster, såsom tjänster för byte av flak (för byggnads-, renoverings- och trädgårdsavfall) samt insamling av återvinningsbart avfall och farligt avfall.

Om du letar efter en praktisk och ansvarsfull avfallshantering, varför inte vända dig till oss? Vi erbjuder omfattande miljövårdstjänster från planering till insamling och återvinning. Vi sorterar och samlar in olika typer av avfallsmaterial, såsom trä, metall, kartong, papper, plast, blandavfall och energiavfall och erbjuder praktiska lösningar för effektiv avfallshantering med avfallskärl och bytesflak.

Varför välja oss? Vår heltäckande service, moderna utrustning och professionella personal garanterar ett smidigt samarbete. Vi tar hand om sorteringen av ditt avfall, så att du kan fokusera på att uppnå dina miljömål.