Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Cay Fors

Helena Granlund

Här hittar du oss:

Adress
Peltmovägen 44
66950 Munsala

Vi erbjuder bytesflak-tjänster i Österbotten. Du kan välja mellan ett låg bytesflak för gårdsstädning och mindre projekt samt en rymligare flak  som fylls ovanifrån med öppningsbara bakdörrar för större rivnings- och byggarbetsplatser.

Bytesflak, skräpflak, avfallsflak – många namn, många användningsområden! Från Cay Fors Ab får du byte- och skräpflak för alla behov, som gårdstalko, transport av avfall och skrot, samt transport av markmaterial. Snabb leverans och ett mångsidigt urval av bytesflak i olika storlekar för varje situation. Bytesflaken är rena, har en volym på 12–40 m³ och passar väl för olika ändamål och behov.

Vi erbjuder heltäckande, skräddarsydda avfallshanteringstjänster för hushåll, företag och olika evenemang. Vi garanterar en effektiv och miljövänlig service, från försäljning av avfallsbehållare till transporter och insamling av avfall.

  • Avfallskärltjänster: Nya och begagnade avfallskärl i olika storlekar.
  • Tömnings- och transporttjänster: Omfattande lösningar som utförs med vår egen maskinpark eller i samarbete med Lassila & Tikanoja.

Kärnan i vår miljöverksamhet är att erbjuda de bästa lösningarna inom avfalls- och miljöområdet, genom att återanvända avfall som råmaterial eller som industriellt bränsle. Vår moderna utrustning garanterar en funktionell och kostnadseffektiv service, där insamlingsutrustningen skräddarsys efter kundens behov. Vi erbjuder också andra högkvalitativa transporttjänster, såsom bytesflak-tjänster (för bygg-, renoverings- och trädgårdsavfall) samt insamling av återvinningsbart avfall och farligt avfall.

Referenser