Vårt team

Cay Fors

Helena Granlund

Benny Fors

Tomas Byggmästar

Morgan Fors

Dennis Björklund

Joakim Holmström

Simon Frilund

Robert Frilund

TRANSPORTTJÄNST CAY FORS ÅKERI AB –
Miljövänlig transporttjänst och avfallshantering sedan 1998

Vår verksamhets grund ligger i den solida erfarenhet och yrkesskicklighet som Cay Fors har samlat sedan sin ungdom.

Cay Fors åkeri inledde sin verksamhet år 1998 och tio år senare fattades beslutet att förnya företagets struktur genom att skaffa en krokbil. Detta beslut blev en vändpunkt som möjliggjorde tillväxt och utveckling till det som företaget är idag. För närvarande erbjuder vi mångsidiga tjänster inom avfallshantering, sortering, återvinning, rivningsarbeten och transport, inklusive krävande ADR-transporter.

Våra tjänster täcker ett brett område runt Karleby, Vasa och Kauhava, och erbjuder flexibla lösningar för både företag och privatpersoner. Med vår moderna utrustning utför vi olika transporter och tjänster effektivt och miljövänligt. Kvalitet är kärnan i vår verksamhet, och kontinuerlig utveckling garanterar de bästa lösningarna för våra kunders behov.

Med vår egen insamlingspunkt kan vi erbjuda våra kunder den bästa möjliga återvinningstjänsten, omfattande miljövårdstjänster från planering till insamling och återvinning. Vi är engagerade i miljöansvarig verksamhet, förutser alltid framtiden och utvecklar kontinuerligt våra tjänster för att kunna erbjuda våra kunder tillgång till de bästa lösningarna på marknaden.

  • Erfaren och tjänstvillig samarbetspartner
  • Nära samarbete
  • Kvalitet i fokus
  • Miljöansvarig verksamhet

Vi stöder er i alla transport- och avfallshantering frågor, tveka inte att kontakta oss för att höra mer om våra tjänster!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.