Om oss

Vi är det lokala företaget som alltid sätter kunden i fokus!

Vi är ett erfaret företag inom olika typer av transport. Vi är aktiva i området mellan Karleby och Vasa och har under många år stått till tjänst med smidiga och flexibla lösningar för både företag och privatkunder. Vi jobbar med avfallshantering, sortering, återvinning, transport och rivning men sköter även om bland annat ADR-transporter. Vi har 4 lastväxlare, sopbil, grävmaskiner, många bytesflak i olika storlekar och en mängd utrustning för att tillgodose våra kunders behov.

Till vår miljöstation hämtas avfall i bytesflak främst från byggföretag och industrier. Avfallet som kommer in sorteras och återvinns.

Cay Fors Åkeri har ständigt blickarna mot framtiden och arbetar dagligen för att utveckla våra produkter och tjänster så att våra kunder alltid skall ha tillgång till marknadens bästa lösningar.

Varför välja oss som tjänsteleverantör?

Vi är till för dig som söker efter en erfaren leverantör som ser kundens behov. Vi tar i nära samförstånd med våra kunder fram en lösning som passar just för er. Detta är vår främsta styrka, att kunna förstå vad kunden behöver och göra vårt yttersta för att tillgodose detta behov.

Vi sätter stort fokus på kvalitetstänkande genom hela vår process och detta säkerställer vi med hjälp av den gedigna kunskap vårt företag besitter.

Vi utvecklar oss själva kontinuerligt genom olika skolningar och strävar till att göra jobbet på bästa möjliga sätt, så varför nöja sig med mindre!

Kontakta oss gärna för ett ömsesidigt gott samarbete.