7 AUTOA

300 VAIHTOLAVAA

VAASA, KOKKOLA, KAUHAVA

Kuljetusliike Cay Fors åkeri Oy

Tarjoamme vuosien kokemuksella monipuolisia ja kustannustehokkaita kuljetuspalveluita Kokkola-Vaasa-Kauhava -alueella. Meidän kuljetusliike on tunnettu nopeasta reagoinnista ja tinkimättömästä joustavuudesta.

Meidän tiimimme on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista kuljetuspalvelua. Hoidamme mm. monipuoliset kuljetukset, kuten ADR-kuljetukset, vaihtolavakuljetukset, kappaletavarakuljetukset sekä purkutyöt, jätteiden käsittelyn, lajittelun ja kierrätyksen.

Panostamme ajantasaiseen ja hyvin huollettuun kalustoon, mikä varmistaa toimitusvarmuuden ja sujuvan palvelun jokaiselle asiakkaalle. Jos haluat kumppanin, joka ymmärtää tarpeesi ja tarjoaa ratkaisut ammattitaitoisesti ja tehokkaasti, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

YMPÄRISTÖASEMA

Meiltä saat kattavat ympäristöhuoltopalvelut suunnittelusta keräykseen ja hyötykäyttöön. Vastaanotamme ja lajittelemme erilaisia hyötyjätteitä, kuten puuta, metallia, pahvia, paperia, muovia ja energiajätettä. Lajittelumme varmistaa, että materiaalit päätyvät oikeisiin uusiokäyttökohteisiin.

JÄTEHUOLTO

Jätehuoltopalvelumme sisältää jäteastiat, tyhjennys- ja kuljetuspalvelut sekä vaihtolavapalvelut. Käytämme parhaita ympäristöystävällisiä ratkaisuja, hyödyntäen jätteitä uusioraaka-aineina tai polttoaineena. Ajanmukainen kalustomme takaa kustannustehokkaan palvelun, räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin.

PURKUTYÖT

Tarjoamme kattavat kokonaispurkutyöt pitkällä kokemuksella, huolehdimme purkujätteestä ja kierrätämme sen kaikkien säännöstöjen mukaisesti. Nykyaikaisella kalustolla ja pätevällä henkilökunnalla suoriudumme tehokkaasti sekä suurista kokonaispurkuhankkeista että pienemmistä purkutöistä.

Referenssit

Olemme kokenut toimija ADR-kuljetusten alalla, tarjoten turvallisia ja taloudellisia kuljetusratkaisuja vaarallisten aineiden logistiikkaan. Kalustomme on aina hyvässä kunnossa, ja kuljettajillamme on oikea ja ajantasainen koulutus vaarallisten aineiden kuljetukseen, mikä on osa sitoutumistamme turvallisuuteen. Suosittelemme tutustumaan Suomen lainsäädäntöön vaarallisten aineiden kuljetuksesta Finlexin verkkosivuilla ja Traficomin ohjeisiin Traficomin verkkosivuilla.

Kuljetusliike Cay Fors Åkeri, siirtolavat meiltä aikataulussa.

Siirtolavat, vaihtolavat, roskalavat, jätelavat – monia nimiä, monia käyttötapoja! Meiltä, Cay Fors Åkeri Oy:ltä, saat vaihto- ja roskalavat kaikkiin tarpeisiin, kuten talkoot, jätteen ja romun kuljetus, sekä maa-ainesten kuljetus. Nopea toimitus ja monipuolinen valikoima erikokoisia vaihtolavoja joka tilanteeseen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.