Olemme paikallinen yritys ja asetamme asiakkaan aina keskiöön!

Yrityksellämme on pitkä kokemus monista kuljetustyypeistä. Toimimme Kokkola-Vaasa -alueella, ja olemme jo usean vuoden ajan antaneet joustavia ja sujuvia palveluja sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Me työskentelemme jätteiden käsittelyn, lajittelun, kierrätyksen, kuljetuksen ja purkutöiden parissa, mutta me hoidamme myös ADR-kuljetuksia. Meillä on 4 koukkuautoa, jäteauto, kaivinkoneita, useita erikokoisia vaihtolavoja sekä runsaasti välineistöä asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi. Meillä on oma keräyspisteemme, johon keräämme vaihtolavojen avulla enimmäkseen rakennus- ja teollisuusyritysten jätteitä. Saapuva jäte lajitellaan, kierrätetään ja kuljetetaan loppusäilytykseen. Cay Fors Åkeri ennakoi aina tulevaisuutta, ja me kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme päivittäin, jotta asiakkaillamme olisi jatkuva pääsy markkinoiden parhaisiin ratkaisuihin.

Miksi valita meidät?

Me olemme sinua varten, joka etsii kokenutta, asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti toimivaa alihankkijaa. Etsimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa juuri heille sopivat ratkaisut. Kykymme ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tapamme tehdä kaikkemme niiden täyttämiseksi onkin suurin vahvuutemme.

Laatuajattelu on koko prosessimme ytimessä, ja me varmistamme sen yrityksemme sisäisen vankan osaamisen avulla.

Yhteenvetona voimme sanoa, että olemme yritys, joka on tukenanne kaikissa tilanteissa! Teemme työn parhaalla mahdollisella tavalla, eikä vähempään pidäkään tyytyä!

Ottakaa meihin yhteyttä, niin voimme aloittaa molempia osapuolia hyödyntävän, hyvän yhteistyön.